Change Name Ads Mumbai Newspapers

Publish your Change of Name advertisement in Newspapers of MUMBAI / Thane / Navi Mumbai Online for Passport Contact Pushpa Madam 9326098181

Change of name advertisement is Now mandatory along with Affidavit of Annexure E / D in case of Change of name in Passport. We at change of name offer best, Efficient & simplest way of advertising your change of name ads in Mumbai SINCE 2004, we suggest legally accepted newspapers for your Change of name advertisement which are surely accepted and under the guidelines of Indian Passport.


Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Fill the Details for Enquiry

Spambot blocker question

1 + 6 =

Name Change advertisement in mumbai Newspaper
We Offer : ☑ Best cost | ☑ Easy Online Booking & Payment facility | ☑ Spot Confirmation | ☑ Professional Guidance | ☑ Newspapers at Door Step.
 मुंबईच्या नामांकित वृत्तपत्रांत नाव बदल्याची कायदेशीर ऑनलाइन जाहिरात बुक करा मुंबई येथील 2 रजिस्टर वृत्तपत्रांत, संपर्क करा 
The Guidelines / Rules of Indian Passport seva, Incase of change of Name for major / Minor:

As per the guidelines of Indian Passport Seva, Incase of Any change of name in Passport, Only Deed Poll Affidavit is not enough, Applicant should get a Deed Poll Affidavit ( Format suggested by passport seva portal ) On non-judicial stamp paper of minimum value & get it notarized by Public notary. And also Publish a Declaration / Announcement in form advertisement in 2 reputed newspaper ( INS accredited newspapers suggested ) out of which should be 1 Local Newspaper & 1 National Newspapers ( Broadsheet papers ) then apply for re-issue of Passport, also need to submit original newspapers at the time of applying for passport in his/her new name.. One can choose a choice of newspaper to Publish but we have sorted out some better options to get it simple & finalize at ease.
Note: Applicant should obtain the Deed Poll Affidavit, Before applying for any change of Name ads.

The Newspaper options for Change of Name ads in Mumbai :

1. Afternoon + Aapla Mahanagar
2. Freepress Journal + Nav Shakti
3. Indian Express + Loksatta
4. Times of India + Maharashtra Times
NOTE : All the above options are fully valid & Acceptable for change of name in Passport seva Kendra.

How to Books change of name ads for Passport online & How will i get Newspaper delivery :

We at the change of name advertisement offer a very Simplest booking system, which allows the consumer to complete the booking system in just 3 simple steps,
STEP 1 : Just send us the query by filling a simple form mentioning your ad requirement or Call 9326098181 / 9969606000 / 9699706000. Based on your requirement we will reply you with the best lowest rates for your advertisement & the exact ad content/matter as per the guidelines of passport.

STEP 2 : Upon receiving the advertisement content you need to approve the content or can ask for an edit, we offer professional guidance and reply us back with your supporting documents like Deed Poll Affidavit.

STEP 3 : Lastly after approval, you will be directed to online payment gateway options. you can pay by debit card, credit card, online net banking. After acknowledging the payment. The advertisement will be published the next* day( NO publish on Sunday)

The 2 copies of both the Newspapers will be Couriered to your communication address the evening advertisement is published or you can come & collect it from our office after 12PM. You may also purchase the papers from any newspaper vendor for any morning appointment next day.

The cost for change of name advertisement in Mumbai Newspaper for passport :

The cost of advertisement varies from media to media and its always suggestible to opt for the option suggested by us as it comes with the discounted rates due to combination offers, we will always strive to bring the best lowest rates for your requirement, kindly fill the a very easy form with your new & old name to make an exact ad content and work out the best rates for your requirement.
मुंबईच्या नामांकित वृत्तपत्रांत नाव बदल्याची कायदेशीर ऑनलाइन जाहिरात बुक करा मुंबई येथील 2 रजिस्टर वृत्तपत्रांत, संपर्क करा

Question 1: “My Name is Vijay, I am from Mumbai. I would like to Publish Change of name ads in Mumbai Local English Newspapers”
Answer: “Thank You Vijay, For Name Change ads in Mumbai there are lots of Paper option are available on our website page, still sharing you the same. The best English newspaper would be Times of India and Marathi: Maharashtra Times, Loksatta and the famous paper for Change of name ads are local papers like Active times, Navshakti, etc. Talk to us, We will design ur ad and publish in the newspaper”Question 2: I am Smita from Mumbai. Want to Book Name Change advertisements in Mumbai Newspapers?
Answer: “Smita, As per the Government rule, For Name change legal process, we have to release advertisement in one popular English and one local language daily for Mumbai we would suggest Marathi newspaper. kindly contact us we will guide you the budgeted newspaper”Question 3: What is the Procedure to Book Name change ad for Passport in Mumbai English Newspaper?
Answer: “Its very simple. share ur old and a new name to us. we will compose an advertisement for you and will give you a price on that basis, you can talk to us by WhatsApp also. speak to our team. we will take care of ur needs. we have a very economical newspaper ad rates for Mumbai Newspapers for Name change-related ads.”

Question 4: Need to Book Urgent ad for passport name change purpose kindly guide for Mumbai Newspaper?
Answer: “Dear customer we understand, you might have an appointment with the passport Mumbai office. for passport name change it is compulsory to book 2 ads in Mumbai Newspaper. Contact us, we will do it in just Rs 500/- approx. and will publish immediately in the next day’s papers.”

Question 5: how many newspapers should we give a name to correct for a passport in Mumbai Newspaper?
Answer: “As per the Government rule, For Name change legal process, we have to release advertisement in one popular English and one local language daily for Mumbai we would suggest Marathi newspaper. kindly contact us we will guide you the budgeted newspaper”

Question 6: how much charge in the newspaper giving add of name change in Mumbai newspaper?
Answer: For Name Change in Mumbai Newspaper, it ranges from Rs 500/- to 1500/- for 2 Mumbai Newspapers.

Question 7: how much I have to pay name change ads in Mumbai newspaper?
Answer: Approx Rs 500/- for English and Marathi / Hindi ads in Mumbai Newspaper.

Question 8: can booking can be done for name change ads in Mumbai newspapers?
Answer: Yes, You can do the Bookings of Name Change ads easily, Vie Online or walk into our Mumbai Office.

Question 9: how much price local newspaper name change advertisement in Mumbai?
Answer: “Price Varies from Rs 500/- to 1500/- Rupees. depend upon the Newspaper you choose. we have many options. Kindly talk to us we will guide you how to process smoothly”.

Question 10: how much time to change the add surname and publish in Mumbai newspaper?
Answer: The booking deadline depends from Newspaper to Newspaper. We prefer 2 days for Mumbai Newspapers to get publish without much stress.

Question 11: how to publish the name change in Mumbai newspaper?
Answer: “First Share your Old and New Name and with supporting documents like Aadhar card, pan card. once we receive, we will share with you how the ad will look in Mumbai Newspapers with pricing.”

Question 12: how to add surname change in passport?
Answer: To Add surname in the passport, you have to publish Name Change Newspaper ads in Mumbai Newspaper. and share that copy to the Passport office.

Question 13: how to get add in Mumbai newspaper for name correction?
Answer: “Its very simple. You just have to first Make ad copy and provide supporting documents. and we will compose ad copy for you, once you approved, we will publish in Mumbai newspapers.”.

Question 14: how to give an advertisement for name change in Mumbai paper add?
Answer: “Its very simple. Share the Old name documents and the new desired name. We will compose the ad for you for Mumbai Newspapers, once you approve we will publish it in Mumbai Newspaper. You can also go for gazette of India, name change on the safer side.”

Question 15: how to give notice for name change in the Mumbai newspaper?
Answer: “Book / Publish your advertisement in Mumbai 2 Local English and vernacular newspapers. It is one of the legal ways to get name change done in Mumbai city.”

Question 16: how to give notice for name change in Mumbai newspaper?
Answer: “Book / Publish your advertisement in Mumbai 2 Local English and vernacular newspapers. It is one of the legal ways to get name change done in Mumbai city.”

Question 17: how to post an ad in Mumbai newspaper for a name change?
Answer: “There are lots of English, Hindi, Marathi Language newspaper in Mumbai city. All papers have different rates for Name Change Ads we would advise you to right find according to your budget and book ads online / offline. we have kept many options on our page. if you want personal assistance, contact us we will guide you. www.changeofname.in”

Question 18: how to print add in Mumbai newspaper for a name change?
Answer: “Dear customer, there are lots of Name change ads related newspaper in Mumbai. first, define which paper to go for, there are options on our sites
according to your budget you finalize. it starts with Rs 500/-, You can WhatsApp to us also. thanks”

Question 19: how to publish a name change ad in Mumbai newspaper?
Answer: “Booking Name change ads for a passport in Mumbai Newspaper is very easy. as the rates are very economical for Mumbai city newspapers, it ranges from 350 to 1200 rupees between. we suggest you local papers like Free Press / Active times and Navakal etc. kindly share your ad copy to us. We will compose the ad copy and get it published as per ur approval”

Question 20: how to write ad for name change in Mumbai newspaper?
Answer: “The Ad matter is very simple for Mumbai Newspapers, example. I have changed my name from Hitesh to Hiten as per the affidavit/gazette no XXXXXXX, Dated 01-01-2020”

Question 21: when to publish in Mumbai newspaper after the name change?
Answer: “As per Government rule, to legalize name change, you have to publish the ads in Mumbai Local newspapers. Usually, it will take a maximum of 2 days to get it published with a price range from Rupees 500 to Rs 1200”

Question 22: where do we go to give ads in Mumbai newspapers?
Answer: You can release the Name Change advertisement vie online or offline through a name change in the Mumbai city specialist advertising agency.

Question 23: where is the office to publish the name change in Mumbai newspapers?
Answer: “There are lots of Newspapers for Name Change available in Mumbai City. You don’t need to go and get it done physically, now this all is easy to get it done online. Just share basic data and compose your ad and pay online via net banking. the task will be done easily. thank you for your inquiry”

Question 24: which newspaper to choose for name change ad for a passport in Mumbai?
Answer: “There are lots of newspapers available, if your passport officer has specified any paper then you release in the same or else there are lots of choices available with a price range of Rs 500 onwards. feel free to speak to us for the same”

Question 25: which newspapers can I publish for name change Mumbai?
Answer: “As per rule, you have to publish in English and Vernacular dailies like Hindi, Marathi. we would suggest booking an ad as per your budget. we have kept lots of options to choose”

Question 26: What is the Change of name Classified advertisement cost for The Times of India Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?
Answer: Rs 990/- Rupees only for first 5 line. It is good English Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes.

Question 27: What is the Change of name Classified advertisement cost for Hindustan Times Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 890/- Rupees only for first 5 line. It is good English Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 28: What is the Change of name Classified advertisement cost for Business Line Mumbai, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 290/- Rupees only for first 2 line. It is good English Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 29: What is the Change of name Classified advertisement cost for Daily Thanthi Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 240/- Rupees only for first 3 line. It is good Tamil Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 30: What is the Change of name Classified advertisement cost for Free Press Journal Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 340/- Rupees only for first 30 Word. It is good English Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 31: What is the Change of name Classified advertisement cost for Financial Express Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 640/- Rupees only for first 20 Word. It is good English Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 32: What is the Change of name Classified advertisement cost for Indian Express Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: 640/- Rupees only for first 20 Word. It is good English Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 33: What is the Change of name Classified advertisement cost for Lokmat Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 1250/- Rupees only for first 3 line. It is good Marathi Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 34: What is the Change of name Classified advertisement cost for Loksatta Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 1190/- Rupees only for first 20 Words. It is good Marathi Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 35: What is the Change of name Classified advertisement cost for Maharashtra Times Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 490/- Rupees only for first 5 line. It is good Marathi Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 36: What is the Change of name Classified advertisement cost for Malayala Manorama Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 674/- Rupees only for first 10 Words. It is good Malayalam Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 37: What is the Change of name Classified advertisement cost for Mathrubhumi Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 690/- Rupees only for first 10 Words. It is good Malayalam Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 38: What is the Change of name Classified advertisement cost for Midday Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 1430/- Rupees only for first 15 Words. It is good English Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 39: What is the Change of name Classified advertisement cost for Mirror Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 690/- Rupees only for first 5 line. It is good English Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 40: What is the Change of name Classified advertisement cost for Navbharat Times Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 340/- Rupees only for first 5 lines. It is good Hindi Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 41: What is the Change of name Classified advertisement cost for Navshakti Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 340/- Rupees only for first 30 Words. It is good Marathi Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 42: What is the Change of name Classified advertisement cost for Pudhari Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 390/- Rupees only for first 4 Lines. It is good Marathi Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 43: What is the Change of name Classified advertisement cost for Saamana Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 290/- Rupees only for first 16 Words. It is good Marathi Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 44: What is the Change of name Classified advertisement cost for Nav Bharat Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 390/- Rupees only for first 25 Words. It is good Hindi Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

Question 45: What is the Change of name Classified advertisement cost for Navarashtra Mumbai Newspaper, Name Change ad Column, Mumbai Edition ?  
Answer: Rs 290/- Rupees only for first 25 Words. It is good Hindi Language Circulated Newspaper in Mumbai, Maharashtra for Name Change ads for passport purposes

  • Newspaper ad for name change
  • Newspaper ad for name change
  • Ad in newspaper for name change
  • Name change ads in newspaper
  • Name change advertisement format
  • Name change newspaper
  • Change of name advertisement
  • Name change advertisement
  • Name change notification in newspaper
  • Change of name advertisement format in newspaper
  • Add for name change in newspaper
  • Change of name ad in newspaper
  • Change of name add in newspaper
  • Name change advertisement for passport
  • Ad in newspaper for name change
  • Name change ad in newspaper
  • Name change newspaper ad
  • Name change ad in newspaper
  • Advertisement for name change
  • Add in newspaper for name change
  • Name change newspaper ad
  • Change of name add in newspaper
  • Name change advertisement in newspaper
  • Change of name in newspaper
  • Change of name advertisement sample
  • Name change advertisement sample
  • Passport name change newspaper advertisement
  • Name change in newspaper advertisement
  • Name change in newspaper
  • Change of name advertisement in newspaper


change of name ad frequently ask questions